Karika Aasta täiskasvanud: Black and Brownie toob Humpty tagasi

Sven Soiver

Me ei tea, kes või mis on Humpty, me ei tea, kus ta oli, et ta tagasi on – aga me teame, et Kristjan Ploomipuu loodud ja Black and Brownie tantsijate esitatud "Humpty is Back" on tants tiitliga "Kõige kõrgem tehniline tase."

Esmakordselt pärast 11. Kuldse Karika tantsuhooaega ei antud aasta kokkuvõtval tantsusündmusel 25. oktoobril välja mitte stiilide kaupa võitjaid, vaid jagati hoopis erinevaid tiitleid nagu parim lavastus, parim sünergia, parim tantsutehniline sooritus jne. Uudised.ee toob teieni järgemööda kõik võidutantsud.

Me ei tea, kes või mis on Humpty, me ei tea, kus ta oli, et ta tagasi on – aga me teame, et Kristjan Ploomipuu loodud ja Black and Brownie tantsijate esitatud “Humpty is Back” on tants tiitliga “Kõige kõrgem tehniline tase.”

Esmakordselt pärast 11. Kuldse Karika tantsuhooaega ei antud aasta kokkuvõtval tantsusündmusel 25. oktoobril välja mitte stiilide kaupa võitjaid, vaid jagati hoopis erinevaid tiitleid nagu parim lavastus, parim sünergia, parim tantsutehniline sooritus jne. Uudised.ee toob teieni järgemööda kõik võidutantsud.

Kommentaarid puuduvad