Kristjan Jõekalda esimesest kohtumisest Marisega: püüdsin viisakalt mõista anda, et nad sõbrannaga lahkuksid

uudised.ee

Armastatud telemees Kristjan Jõekalda ja tema abikaasa Maris avaldasid, mis on neid juba ligi veerandsajandi koos hoidnud.

Tutvumine toimus Marise sõbranna kaudu. "Pidime sõbrannaga minema sel õhtul 2 Quick Starti kontserdile. Sõbrannale helistas enne seda aga Kristjani klassivend, et tulge enne läbi," rääkis Maris, kirjutas Kroonika. 

"See oli see kuulus hetk, kui ma Marist ja tema sõbrannat esimest korda nähes küsisin sõbra käest: kes need veel on? Mingil hetkel tekkisid mingid võõrad tüdrukud korterisse ja mina püüdsin nii viisakalt kui võimalik anda neile mõista, et nad lahkuksid. Nad ei sobinud minu arvates sinna. Kui nad hakkasid lõpuks minema, sain aru, et olen midagi valesti teinud, magan elus midagi olulist maha ja jooksin neile järele nagu filmis." meenutas Kristjan.

 

Refereeritud artikkel Kroonikas

Kommentaarid puuduvad