Mida toob aasta 2021? Hüpnotisöör Ants Rootslane: ees ootab arengu aasta ja inimesed peavad iseenda eest vastutama

Duubel

„Duublis“ on külas hüpnotisöör Ants Rootslane, kes ennustab uueks aastaks üllatavaid sündmuseid. Mis meid 2021. aastal ees ootab?

Ants enda sõnul ennustamisega igapäevaselt ei tegele ja määratleb end siiski pigem terapeudiks, kes aitab inimestel suhteid korda saada ja suudab erinevaid energiaid tajuda. "Olen selline müstiline tegelane ja müstika on minuga lapsest saadik kaasas käinud. Olen näinud maailma sügavamalt ja see võimaldas mul saada noorelt terapeudiks," räägib ta.

Ants ei viibuta pendlit ega loe kaarte, vaid teeb prognoose selle põhjal, mis on hetkeseis. Mida aga näeb ta eesoleval aastal juhtumas? "Koroonakriisi tuleks vaadata arenguvõimalusena. 2021 saab olema arengu aasta ja inimesed peavad iseenda eest vastutama. Ohjad tuleb enda kätte haarata," valgustab ta oma hetkeseid prognoose.

Näiteks ennustab ta, et valitsus läheb hiljemalt kevadeks laiali ja aasta esimene pool toob kaasa ohtralt lahkuminekuid. "Ütlen alati, et partnerid peaksid koos arenema ja tuleb leida tee oma südamesse, vaid nii saab koos edasi minna. Minu töö on olla terapeut ja inimesi aitab korda teha psühhoteraapia, mitte mingi needuse mahavõtmine," selgitab ta.

Vaata täispikka intervjuud videost!

Kommentaarid puuduvad