Täna
17. jaan
-11...-3
-22...-7
Homme
18. jaan
-7...2
-14...0

Meelelahutus

Äge muutus! Lauljatar Demi Lovato katsetab pöörase juuksevärviga

Foto: REUTERS/Shannon Stapleton/Scanpix
12:23 12. jaanuar 2021
Autor: uudised.ee

Lauljatar Demi Lovato, keda oleme muidu harjunud nägema pikkade tumedate kiharatega, otsustas möödunud aasta lõpus enda välimust muuta ja lasi teha endale blondi poisipea. Nüüd on 28-aastane staar läinud veel ühe sammu edasi ning eksperimenteerib roosa värviga.

Allikad sõnul on Demi suurte muutuste taga ahkumineku draama. Nimelt jõudis lauljatar eelmise aasta jooksul minna suhtesse Max Ehrichiga, kihluda ja septembris juba lahku minna. "Demile tegi väga haiget see, et Maxi kavatsused polnud siirad," ütles staarile lähedane inimene ajakirjale People.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!