Koit Toome Sissi kriitikast: mulle ka paljud asjad ei meeldi, aga iseasi, kas ma selle avalikult välja ütlen

uudised.ee

Lauljatar ja Dave Bentoni tütar Sissi Nylia Benita kritiseeris Sky Plus’i eetris Koit Toome ja Laura Põldvere eurolugu. “”Verona” oli lugu, mis mulle absoluutselt ei meeldinud. Armastan Laurat ja Koitu, aga see laul oli minu jaoks õudne,” tunnistas ta. 

Kroonika uuris Koit Toomelt, mida ta Sissi kriitikast arvab. Laulja sõnab, et meil on vaba maa ja igal inimesel on õigus oma arvamusele ja on ka neid, kellel on teine arvamus. “Paar päeva tagasi tulid just inimesed minu juurde ja ütlesid, kui väga see lugu neil meeldis,” ütleb Koit.

Koitu Sissi kriitika ei muserda, küll aga ei peaks kõike alati välja ütlema: “Mulle ka paljud asjad ei meeldi, aga iseasi, kas selle avalikult välja ütlen.”

Refereeritud Kroonikast.

“Verona” kõlas Koidu ja Laura esituses Kiievis 2017. aastal, kuid Eurovisiooni poolfinaalist edasipääsu ei saadud. 

Kommentaarid puuduvad