Kristel Aaslaid Eesti Laulust: see ehmatab ikka päris korralikult ära

uudised.ee

Kristel Aaslaid osaleb tänavu bändiga Gram-of-fun Eesti Laulul ja tõdeb, et lauluvõistluse tõttu on praegu närvesööv aeg, ent ta üritab end siiski rahulikuks sundida.

"Esimene kord, kui ma läksin, siis ma olin ju lõpuks ikkagi üksinda seal. Teisel korral oli mul Tuuli, nüüd on mul veel rohkem rahvast. Äkki mida rohkem rahvast, seda toredam ja äkki siis see närv ei niida nii jalust," ütles Aaslaid R2 "Hommikus!".

Tõenäoliselt on närvid krussis teistelgi artistidel. "See on väga paljudele artistidele esimene suur päris lava, kus sul on tuled ja viled. See tegelikult ehamatab ikka päris korralikult ära," nentis Aaslaid.

Kristel Aaslaid osaleb tänavu bändiga Gram-of-fun Eesti Laulul ja tõdeb, et lauluvõistluse tõttu on praegu närvesööv aeg, ent ta üritab end siiski rahulikuks sundida.

“Esimene kord, kui ma läksin, siis ma olin ju lõpuks ikkagi üksinda seal. Teisel korral oli mul Tuuli, nüüd on mul veel rohkem rahvast. Äkki mida rohkem rahvast, seda toredam ja äkki siis see närv ei niida nii jalust,” ütles Aaslaid R2 “Hommikus!”.

Tõenäoliselt on närvid krussis teistelgi artistidel. “See on väga paljudele artistidele esimene suur päris lava, kus sul on tuled ja viled. See tegelikult ehamatab ikka päris korralikult ära,” nentis Aaslaid.

Kommentaarid puuduvad