Rolf Roosalu paranes koroonast omapärasel meetodil: lasin selle enda kehal välja süüa

uudised.ee

Tuntud muusik ja laulja Rolf Roosalu jagab avameelselt Instagramis on korooonaviiruse kogemust. “Põdesin pigem kergelt ent siiski olid mul palavik, köha, lihasvalud ja maitse- ning lõhnameele kadumine,” tõdeb Roosalu.

“Covid seljatatud ja rõõm olla taas inimeste seas ning isolatsioonist vaba,” kirjutab Roosalu oma hiljutises postituses. “Viirusest jagu saamisel aitas mind kolmepäevane paastumine. Milleks viirust toita? Lasin selle enda kehal nö välja süüa. Sain koheselt võitu palavikust ja lihasvaludest. Vedelikuna tarbisin ingveriteed sidruni ja meega,” lisab ta.

Samas on Rolfil kõigile katsetajatele kindel soovitus: “Kes pole varem paastunud, siis antud meetodit ilma nõuandjata teha ei soovita! Minul oli selleks Viigi ja olen talle siiralt tänulik!”

“Enesetunne on hea ja häält treenin juba ka vormi tagasi! Olge hoitud!” lisab ta lõpetuseks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROLF ROOSALU (@rolfroosalu)

Kommentaarid puuduvad