Alfred Baskin: me ei saanud isaga kindlasti kõiki jutte räägitud

uudised.ee

Alfred Baskin tunnistas saates "Hommik Anuga", et ei saanud isa Roman Baskiniga kõiki jutte tema eluajal räägitud.

"Tihtipeale leian end mõttelt, et kui pean mingeid otsuseid tegema, siis haaraks telefoni ja küsiks isalt nõu," tunnistab Roman Baskini poeg Alfred.

Ita Everi pojapoeg Alfred Baskin on sõltumata teatrigeenidest valinud elus oma tee. "Ma usun, et geenid liiguvad üle põlve, aga ma olen rohke geene sanud ema vanematelt, eriti vanaisalt, sest mulle on päris pisikesest saati meeldinud väga sporti teha, üldse liikuv eluviis, rekreatiivne tegevus. Ema ja isa ütlesid, et mul lõid alati silma särama, kui ma sain sporti teha."

Alfred ise töötab täna ürituste korraldajana. "Teater tuli küll isaga jutuks, aga mitte palju. Ma ei tea, kas ta selles pettus või mitte, aga ilmselt ta nägi suhteliselt kiirelt ära, et sealt ei ole midagi tulemas ja ta ei hakka seda pressima," selgitas Alfred, miks teatrielu temast mööda on läinud.

Isa Roman oli pigem karmikäeline ja vastuvaidlemist ei talunud. "Vastuvaidlemist ja väga ei sallinud, aga ta ei surunud ka otseselt oma arvamust peale. Ta ikkagi lasi ennast avastada, enda teed käia. Ala ta oli ikka selline, et pani end kuulama," rääkis Alfred.

Kommentaarid puuduvad