Täna
02. mär
2...7
-1...4
Homme
03. mär
2...7
-3...2

Meelelahutus

Kuula! Laura avalikustas oma Soome eurolaulu konkursi võistlusloo "Play"

12:32 19. jaanuar 2021
Autor: uudised.ee

Laura Põldvere on üks seitsmest finalistist, kes osaleb Soome laulukonkursil Uuden Musiikin Kilpailu (UMK), mille võitja saab Soomet Eurovisioonil esindada. Äsja avaldati ka Laura võistluslugu "Play".

Laura on enda karjääri haripunktil, olles Soome Eurovisioni laulukonkursil (UMK – Uuden Musiikin Kilpailu) üks seitsmest finalistist. Soome Eurovisionile kandideeris ligi 300 laulu, mille hulgast Laura lugu valiti välja kuue parima sekka, seitsmes artist on eelmise aasta võitja Aksel Kankaanranta. Teiste hulgas on osalejateks Soome kõige legendaarsem Danny, tulevikulootus Ilta ning Rootsi 90ndate popartist Pandora.

"Olla osaline telesaates, kus on minu kõrval Põhjamaade legendid – see on lihtsalt võrratu," sõnab Laura. UMK võistlusloo "Play" autoriteks on Karl-Ander Reismann, Reinis Straume ja Laura ise. Karl-Ander Reismanni sõnul on nii osalejate kui võistluse produktsiooni tase väga kõrge. "Eriliselt põnev on kõrvalt vaadata, kuidas seda sündmust korraldatakse. Kuna finaali valiti vaid 7 artisti, tegeletakse igaühega väga põhjalikult", räägib Reismann.

Laura astub Soome suurima telesaate "UMK" laval võistlustulle 20. veebruaril Tampere Mediatalos. Eelmise aasta finaali jälgis üle 1,5 miljoni televaataja.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!