Liina Ariadne avaldas emotsionaalse minidoki: pidin endaga aus olema

uudised.ee

Liina Ariadne tähistas oma loo “Queen Of My Own” 1-aastaseks saamist, mille puhul avaldas ta koos Martti Hallikuga kaadritaguse dokkfilmi, kus nad räägivad kõigest ausalt: loo salvestamisest ning emotsioonidest, mis tegelikult olid loo taga olid.

“”Queen Of My Own” on minu enda kestast välja tulemise laul. “All in” ei olnud veel väljagi tulnud, kui seda kirjutama hakkasime,” paljastab Liina värskes dokis. “Selle laulu kirjutamise juures oligi see, et pidin endaga aus olema. See oligi see, et pidin ennast avama, sest tahtsin kirjutada sellest, mis mulle päriselt korda läheb,” tunnistab noor lauljanna.

Liina käis loo demo salvestamas koos Marttiga Soomes. “Minu jaoks siiani kõige keerulisem asi, mida ma siiani ei taha teha on “ad lips”. See on see kui põhimõtteliselt on laul valmis, siis sa kuulad seda otsast lõpuni ja laulad sinna peale häälikuid ja korduseid,” selgitab Pedanik.

“Mul on hea meel, et mul olid ümber inimesed, kes oskasid ennast minu olukorda panna. Seda lugu oli raske kirjutada, aga sõnad ja kõik tulid tegelikult lihtsamalt kui ma arvata oskasin.”

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=s1WQrSzdiwM&feature=emb_title[/embed]

Kommentaarid puuduvad