Selgusid esimesed Eesti Muusikaauhinnad 2021 galal esinevad artistid

uudised.ee

Eesti Muusikaauhinnad 2021 gala toimub juba järgmisel nädalal. Seekordne Eesti muusikamaastiku tähtsündmus jõuab publikuni Kanal 2 telepildi vahendusel. Suurel teleshowl esineb mitmeid artiste, nende seas ka ansamblid Terminaator ja Miljardid ning enim nominatsioone kogunud nublu.

Aasta Rockalbumi tiitlile kandideeriv ansambel Terminaator on tegutsenud üle 30 aasta. Bändi eestvedaja Jaagup Kreem nendib, et esinemistel on tõesti saalid rahvast täis ja neil läheb väga hästi, ent alati on hea, kui keegi nähtamatu töö eest ka õlale patsutab. “Kõik räägivad täna hiphopist, ent rock’n’roll ei ole kuhugi kadunud. Inimesed tahavad seda saada,” ütleb Kreem.

Nii Aasta Rockalbumile kui ka Aasta Ansambli, Aasta Laulu ja Aasta Albumile nomineeritud ansambli Miljardid jaoks on neli nominatsiooni meeldiv tagasivaade möödunud aastal tehtule. “Parajal määral on ka ootusärevust ja valmidust taas orbiidile astuda, mida kannustab ühendus teiste artistidega, n-ö samas paadis olemine. Sündmuse lähenedes tõuseb kindlasti uudishimu, et kes ikkagi võidab. Nii paljude loominguliste inimeste nägemine ühel sündmusel pakub inspiratsiooni ja harmooniat. Olen tänulik, et meid on kuulatud,” ütleb bändi laulja Marten Kuningas, lisades et nominatsioonid toovad endaga kaasa ka kaamerad ja prožektorid, sest Miljardid on seekordsel galal esinemas.

Eesti Muusikaauhindade galal esineb ka kuuekordne nominent nublu, kes ootab põnevusega, mis laval saama hakkab. “2020 oli omamoodi aasta, kus takistusi ja piiranguid oli palju, ent plaane ja ideid, mida ellu viia oli veelgi rohkem. Paistab, et saime hakkama,” võtab nublu möödunud aasta kokku.

Eesti Muusikaauhinnad 2021 gala toimub 28. jaanuaril. Suur teleshow jõuab televaatajateni Kanal 2 vahendusel. Õhtut juhivad Kaire Vilgats ja Dagmar Oja ning lavale astub veel mitmeid armastatuid Eesti muusikuid, kellest kuulete peagi.

Kommentaarid puuduvad