Laura Põldvere osalemine Soome eurolaulu valimisel on põhjanaabrid pöördesse ajanud: ta on ju eestlane?

uudised.ee

Lauljatar Laura Põldvere on kodumaa tolmu jalge alt pühkinud ja Soome põrutanud, kus on võtnud vastu uue väljakutse osaledes Soome lauluvõistlusel Uuden Musiikin Kilpailu. Põldvere on pääsenud seitsme finalisti hulka ning võidu korral sõidab lauljatar kevadel Amsterdami meie põhjanaabreid esindama. Paraku tekitab Laura osalus Eurovisoooni lauluvõistluse kohalikus eelvoorus soomlastes segadust.

Laura võistluslugu "Play" avaldati 19. jaanuril ning kuulajatel jagub kommentaarides Laura pihta mitmeid nii positiivseid kui negatiivseid märkuseid. "Kas ta on pooleldi soomlane? Miks ta UMK-l osaleb? küsib üks. "Ta on ju eestlane? ütleb teine. "Ta vahetas kodakondsust," arvab kolmas. Segaduse klaarimiseks pidi kommentaariumis selgitusi jagama ka UMK esindaja, kes kinnitas, et Laura elab pool aega Soomes ja pool Eestis.

Ka meedias avaldatud pressiteates rääkis Laura sellest, kuidas ta päevatöö ongi Soomes Espoos, kus ta töötab ühe firma personaliosakonnas. Samuti avalikustas lauljatar, et ta veetis lapsepõlves palju aega just põhjanaabrite juures.

„Ma armastan seda! Laul on suurepäraselt üles ehitatud. Jah, refrään võiks tugevam olla, kuid arvan, et lugu sobib Lauraga ekstreemselt hästi. Ma armastan selliseid lugusid. Kui lavaesitus saab elegantne olema, olen ma rahul,“ kiidab üks fänn. Ka teistel jagub kiidusõnu. „See on parem kui „Supersonic“ või „Verona“. „Play“ on teiste UMK seniavaldatud lugudega võrreldes nagu sõõm värsket õhku.“

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=EgMCfQMLykE&feature=emb_logo[/embed]

Kommentaarid puuduvad