Tuntud Kalamaja baar otsib püsiannetajaid: pole lihtsalt enam sõnu

uudised.ee

Seda, et olukord turismi- ja meelelahutussektoris on karm, pole vaja üle korrata. Nüüd aga küsib Tallinna ühes populaarsem piirkonnas asuv baar nimega Uus Laine abi püsiannetajate näol.

"Kallid kogukondlased, head sõbrad. Esimene tegevusaasta on olnud täitsap*****!" kirjutab Uus Laine enda Facebooki lehel, kes avasid uksed möödunud aasta 7. veebruaril.

"Seda enam, et avasime uksed ametlikult 23 päeva enne esimese laine sanktsioone. Seni pole ükski toetuspakett meieni ulatunud - ainult keelud, käsud ja üldised soovitused rahvale mitte kusagile minna," jätkavad nad.

"Kuid tegelikult pole lihtsalt enam sõnu. Turismi- ja meelelahutussektor on selle kriisi üks suuremaid kannatajaid. Tänud kõigile koostööpartneritele, töötajatele, kelle kannatuse oleme viimasel aastal tõeliselt proovile pannud," märgivad nad, lisades juurde, et kui keegi teab kedagi, kes saaks neid aidata, siis Patreoni keskkonnas on võimalik Uut Lainet toetada püsiannetusega. "Kuniks kriis saab läbi ja kogunemised on taas moes, kohtume kindlasti Uues Laines," lisavad nad.

Kallid kogukondlased, head sõbrad. Esimene tegevusaasta on olnud täitsap*****! Seda enam, et avasime uksed ametlikult 23...

Posted by Uus Laine on Kolmapäev, 20. jaanuar 2021

Kommentaarid puuduvad