Epp Kärsin ja Raimond Kaljulaid tahavad avada nudistide ranna: me ei pea enda keha häbenema

Duubel

Euroopas on alastirannad ehk nudistide rannad vägagi populaarsed. Nüüd on üks linnapea kandidaat võtnud kampa seksikoolitaja ja käinud välja mõtte, et ka Tallinnasse võiks tulla nudistide rand. "Duublis" on koha sisse võtnud idee algatajad Raimond Kaljulaid ja Epp Kärsin.

Kaljulaidi sõnul on Tallinnas tegelikult mitteametlik nudistide rand olemas, mis asub Põhja-Tallinnas Paljassaare poolsaarel Pikakari rannaribal. Kuna seadusandluses puuduvad selles osas konkreetsed märked, kas ja mis on lubatud, siis on suvel sõitnud rannas ATV-ga ringi ka munitsipaalpolitsei, et manitseda inimesi suspesid jalga tõmbama.

"Me ei peagi enda keha häbenema," ütleb naudinguekspert ja koolitaja Epp Kärsin, et alastus pole tabu ning tuleb võtta end sellisena nagu sa oled.

Nii Kärsin kui Kaljulaid on ka ise nudistide rannas käinud ning see kogemus ei olnud midagi šokeerivat.

Eelkõige oleks nudistide rand võimalus linnainimestele, kellel ei ole maakodu ega võimalusi kuhugi kaugemale sõita. "Kui sa tahad ilma triipudeta päikest võtta, siis sul on see võimalus ja munitsipaalpolitsei ei tule sind sealt ära ajama," ütleb Epp, et plaanitakse vaid rannariba ja kui see kellelegi ei meeldi, siis on neil võimalus alati lahkuda.

Vaata täispikka intervjuud videost!

[embed]http://www.tv3play.ee/play/11333839[/embed]

Kommentaarid puuduvad