Võlts Weekend Festivali üritus narritab tuhandeid sinisilmseid eestlasi

uudised.ee

Eelmisel aastal loodi Facebooki üritus "Weekend Festival 2021", mis sel nädalal kummalisel põhjusel eestlaste seas aina rohkem huvilisi hakkas koguma ning vaatamata sellele, et pea iga meelelahutusportaal on teatanud, et tegemist on pettusega, liitub iga tunniga sadu osalejaid.

Neljapäeva hommikuks on võltsürituse lehel juba üle 7400 inimese märkinud end osalema.

Võltsürituse levik on tekitanud pahameelt ka neis, kes said kohe aru, et tegemist on pettusega. Näiteks kogub Twitteris populaarsust säuts, kus kutsutakse ürituse uskujaid "debiilikuteks".

Huvilisi ei paista heidutavat ka tõsiasi, et Weekend Festivali ametlikud Facebooki ja Instagrami leheküljed teatasid eile õhtul, et tegemist on võltsüritusega. "Weekend Festival Baltic kahjuks ei toimu sel aastal, kuigi antud lehekülg seda väidab," seisab nende Facebooki lehel. 

Weekend Festival Baltic will unfortunately not happen this year, unlike Weekend Festival Baltic 2021 event suggests...

Posted by Weekend Festival Baltic on Kolmapäev, 20. jaanuar 2021

Tundub, et unustatud on ka uudised sellest, et Weekend Festival Baltic läks kaks aastat tagasi pankrotti. Ettevõttel olid 2019. aasta alguseks kogunenud üle 2,5 miljoni euro kohustusi ning varasid oli vaid 4000 eurot. Suurim võlg ühe ettevõtte ees ulatus üle 116 000 euro. 

Kommentaarid puuduvad