Ajalooline hetk! Nublu saavutas esimese eestlasena Soomes KULD-staatuse

uudised.ee

Nublu tegi taaskord ajalugu, olles esimene Eesti artist, kes on saavutanud Soome digikanalites KULD-staatuse ja seda oma novembris ilmunud singliga "Universum".

Tänaseks on koos Soome suurima hiphop staari Mikael Gabrieliga välja antud lugu saanud ainuüksi Spotify keskkonnas üle 3 miljoni striimi ja on sellega Nublu kataloogi kõige striimitum lugu. Ka YouTubes on Marta Vaariku poolt tehtud eepilist videot vaadatud juba üle miljoni korra.

Nublu astub järgmisel nädalal üles Eesti muusikaauhindadel ja on nomineeritud rekordiliselt tervelt kuues kategoorias. Alates eilsest võib ta saavutuste hulka lisada veel ühe ajaloolise verstaposti – nominatsiooni Soome muusikaauhindade Emma galal. Nublu x Mikael Gabriel "Universum" on nimelt üks kandidaatidest parima video kategoorias.

Nublu x Mikael Gabriel "Universum" ilmus eelmise aasta novembri alguses ja asus kohe Eesti digitabelites esikohale. Pooleldi soomekeelne lugu võeti kuulajate poolt hästi vastu ka kohalikes raadiotes ning on Eesti raadiote edetabelis hoidnud viimased neli nädalat esikohta.

"Universumile" järgnes enne jõulupühi nublu debüütalbum "Cafe Kosmos", mis seadis lati taaskord kõigi jaoks väga kõrgele, sest CD ja LP versiooni esimesed pressid olid albumi ilmumise ajaks ette juba välja müüdud ja neid tuli juurde toota.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=jEPKMGVukeA&feature=emb_title[/embed]

Kommentaarid puuduvad