Kellega klapib? Kalvi-Kalle katsetas kiirkohtingutel käimist: diivanikaunistuseks sobiksid küll

Duubel

“Duublis” on külas tõeline hurmur Kalvi-Kalle, kes saab võimaluse osaleda kolmel erineval kiirkohtingul. Milline neiu osutub valituks?

Daisy Pello tutvustab meile kiirkohtingute imelist maailma ja selgitab, et kuigi osalistel võib olla alguses ebamugav, saadakse üldjuhul peale paari minutit mäng selgeks ja edasine läheb juba ladusamalt. Paaridel on 5 minutit aega rääkimiseks ja pärast järjestatakse kõik vestluskaaslased pingejärjekorda. Ükski küsimus pole õige ega vale.

“Duubel” kutsus kiirkohtingutest osa võtma saatest “Prooviabielu” tuntud Kalvi-Kalle, kellele vastu istus kolm erinevat neidu.

Esimene osaleja on 29-aastane Käti Jõgevalt, kes tunneb tuttava näo koheselt ära. Ta kirjeldab, et armastab väga raamatute lugemist, mis on Kalvi-Kalle silmis automaatselt mitte match ehk sobivust selle neiuga temal ei ole. “Diivanikaunistuseks sobiksid küll,” kirjeldab ta olukorda.

Teine osaleja on 33-aastane jaapanlanna Yuri Tokyost. Talle meeldib süüa teha, mille peale vastab Kalvi-Kalle: “Sushit siis järelikult?!” Yuri tunnistab, et sushit ta ise ei valmista, küll aga oskab ta teha jaapani populaarset nuudlirooga ramen. Kalvi-Kallet see ei vaimusta, sest tema lemmiktoit on siiski sushi. 

Kolmas osaleja on üllatuslikult veel üks tuntud telenägu. Nimelt võtab diivanil koha sisse Rannamaja-Hanna, kes on 20-aastane ja pärit Tallinnast. Ka temale meeldib väga raamatuid lugeda ja kunstiga tegeleda. Kalvi-Kalle kirjeldab, kuidas tema ise töötab vanarauaplatsi peal ja vabal ajal meeldib talle alkoholi pruukida. Ühise meele noored aga leiavad: mõlema silmis käib ananass kindlasti pitsa peale! 

Vaata täispikka kohtinguklippi videost!

[embed]http://www.tv3play.ee/play/11336982[/embed]

Kommentaarid puuduvad