Täna
25. veeb
3...10
1...5
Homme
26. veeb
2...7
0...4

Meelelahutus

Selgunud on kõik Eesti muusikaauhindade galal esinevad artistid

Foto: Pressimaterjal
13:22 22. jaanuar 2021
Autor: uudised.ee

28. jaanuaril toimuval Eesti muusikaauhinnad 2021 galal esinevate artistide nimekiri täienes Noëpi ja 5Miinusega. Varem on välja kuulutatud, et galal esinevad ka Terminaator, Nublu, Miljardid, Anett ja Pitsa.

Noep kandideerib tänavusel auhinnagalal kolmes kategoorias. "Eriti hea meel on muusikavideo nominatsiooni üle, sest silmapaistvaid videosid anti välja sel aastal omajagu. Mul on hea meel ka video kaasautori Karl Hans Õunpuu üle, kes investeeris tohutult aega ja energiat Bobi seiklustesse post-apokalüptilises Tallinnas," sõnas muusik.

Televaatajatele lubab Noep, et saab näha ja kuulda nii vana kui ka uut. Viimast koosseisus Noep x Ojamaa, kus koos aasta meesartisti nominendiga astub lavale ansamblitest Miljardid ja Gram-Of-Fun tuntud kitarrist ja produtsent Raul Ojamaa.

Varasemalt Eesti muusikaauhindadelt loodetud, kuid saamata jäänud nominatsioonid on kollektiivile 5Miinust valmistanud omajagu pettumust. Küll aga võideti eelmisel aastal aasta artisti tiitel, mis selgus publiku hääletuse tulemusel.

Sel korral ollakse nomineeritud aasta hiphop/rap/r'n'b artisti kategoorias, kuid loodeti, et ehk toob hittsingel "Loodus ja hobused" nominatsiooni ka aasta laulu tiitlile. Sel korral nii ei läinud.

Eesti Muusikaauhinnad 2021 telegala toimub 28. jaanuaril. Õhtut juhivad Kaire Vilgats ja Dagmar Oja.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!