Täna
25. veeb
3...10
1...5
Homme
26. veeb
2...7
0...4

Meelelahutus

Kaja Kallas esimese abielu purunemisest: see oli traagiline periood

Foto: Tanel Meos/Delfi
12:21 23. jaanuar 2021
Autor: uudised.ee

Kaja Kallase varasem armuelu oli üsna tormiline, kuid oma eelmisi kooselusid ta ei kahetse. Ka 2002. aastal tüürimees Roomet Leigerile tuli jah-sõna armastusest. 

2006. aastal läks paar lahku. "See oli traagiline periood, lahutus kasvatas mind võib-olla isegi rohkem kui emaks­saamine. Tegi elu suhtes alandlikumaks, kannatlikumaks. Õpetas väärtustama, mis mul juba olemas oli, aga mida võtsin enesestmõistetavana. Julgen öelda, et lahutus kasvatas minust parema inimese," rääkis Kaja. 

Toona advokaadina töötanud Kaja loobus pärast lahutust perekonnanimest Leiger. Ta ei võtnud ka uuesti abielludes mehe perekonnanime, sest Kallas käib naise sõnul tema identiteediga kõige paremini kokku.

 

Refereeritud Kroonikast


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!