Homme
26. veeb
3...7
1...5
Ülehomme
27. veeb
0...4
-3...2

Meelelahutus

Eesti Laulul osalev bänd sattus skandaali: see on iga bändimehe unistus

Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht
12:08 24. jaanuar 2021
Autor: uudised.ee

Tänavusel Eesti Laulul jõudis poolfinaali rokkbänd Alabama Watchdog, kes on sattunud skandaali. Nimelt on osa kuulajaid lugenud loost välja sõnumi, mida seal tegelikult ei ole ja bändi hakati süüdistama transfoobias. 

"Oleme õnnelikud, et lugu läks internetis elama, sest see turundab iseennast. See on iga bändimehe unistus, et nad ei peaks seda ise tegema, kuna see on ilgelt tüütu tegevus. Siiralt suured tänud kõigile, kes meid vihkavad, sest kõmuturundus on kõige parem turundus," ütleb trummar Sven Seinpere.

 

Refereeritud artikkel Õhtulehest


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!