Briti rokkbänd Nothing But Thieves annab sügisel Tallinnas kontserdi

uudised.ee

Briti rokkbänd Nothing But Thieves avaldas möödunud sügisel oma kolmanda stuudioalbumi “Moral Panic”. 2021 aasta sügisel algav kontserttuur toob bändi esinema ka Tallinna.

Viimased aastad on Nothing But Thieves’i liikmete – Conor Mason (vokaal, kitarr), Joe Langridge-Brown (kitarr), Dominic Craik (kitarr, klahvpillid), Philip Blake (basskitarr) and James Price (trummid) – jaoks ülimalt edukad olnud. Populaarse bändi albumeid on müüdud kokku üle 700 tuhande eksemplari ning lood kogunud digiplatvormidel üle 750 miljoni striimi. Ansambel on oma alternatiivse kõlaga haaranud hulgaliselt lojaalseid fänne üle kogu maailma, tõestades end ühe tänapäeva parima rokkbändina.

Ansambli kolmas album “Moral Panic” ilmus 2020. aasta oktoobrikuus. Uue kauamängiva singlid “Real Love Song”, “Is Everybody Going Crazy?” ja “Impossible” koos paljude teiste värskete lugudega, olid Nothing But Thieves’i esimene uus looming peale bändi 2018. aastal ilmunud EP-d “What Did You Think When You Made Me This Way”, 2017. aastal välja antud ja Suurbritannia albumite edetabelis teisele positsioonile (#2) jõudnud albumit “Broken Machine”, ning bändi debüütalbumit “Nothing But Thieves”.

Uue stuudioalbumi edukaimaks singliks osutunud “Is Everybody Going Crazy?” on siiani üks bändi suurimaid hittlugusid, olles püsinud mitmeid nädalaid raadiote edetabelites ning kogunud digiplatvormidel ülemaailmselt enam kui 20 miljonit striimi, mis oli Nothing But Thieves’i jaoks ideaalne tagasitulek. Sünge ja haarav rokklugu, mis räägib reaalsusest eemaldumisest, mõranenud ja vaevu äratuntavast tsivilisatsioonist, sobides hästi kokku ka tänapäeva maailmapildiga.

"See album on inimkonnale kui peegel, küsides küsimusi nagu “kas sa oled sellega nõus?” või “kas sa tahadki nii elada?”. Me olime kirjutamise ajal maailmas toimuvast üsna häiritud. See on album inimestele, teiste inimeste poolt ning meist endist ja sellest, kuidas me asjadele reageerime ja sellest tulenevalt tegutseme,” selgitab bändi Nothing But Thieves ninamees ja vokalist Conor Mason.

Nothing But Thieves’i värskeimal albumil on kokku sulanud kriitilised teemad nagu poliitiline segadus, kliimamuutused ja Interneti mürgisus, moodustades ühtse teose “Moral Panic”.Globaalse kaose keskel innustab bändi laulja Conor Mason inimesi liikuma vaimse ärkamise poole, pidades seejuures sõda ahnuse ja ego vastu. Sõnumiterohkel stuudioalbumil on ka positiivne külg, julgustades ühiskonda enda sisse vaatama. Vaid tänu sellele on meil võimalik meie sees olev koledus parandada ning seejuures ka maailm paremaks paigaks muuta.

Nothing But Thieves esineb 17. novembril 2021 Vaba Laval, Tallinnas.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=sSD9ePFUkvM[/embed]

Kommentaarid puuduvad