Anita Sibul õpetab, kuidas endale edukas mees leida

uudised.ee

Suunamudija Anita Sibul räägib Buduaari värskes numbris enesearmastusest, väärtushinnangutest ja meestest. Ühtlasi räägib naine, kust võiks endale edukat meest leida.

Internetis figureerinud nii mitteeduka Kullakaevurite projekti kui ka nii-öelda suhkruisside lembuse poolest, jagab nüüd Anita enda trikke, kuidas ikkagi enda kõrvale rikas mees saada.

“Üle ega ümber ei saa elegantsetest restoranidest, hotellidest ja baaridest, kus vabama õhustiku tõttu on ka soodsam keskkond uute tutvuste loomiseks. Lennujaamas on samuti kõik karvased ja sulelised ühte majja kokku sattunud – kes teab, keda sealt võib leida, eriti veel äriklassi lounge´is! Ja uskuge või mitte, mul on õnne olnud ka Tinderis. Muidugi on internetis tutvudes eriti oluline aru saada teise poole tagamaadest, kuid võimalus kohtuda kellegagi, kellega tänavapeal kokkupõrkamine oleks nullilähedase tõenäosusega, korvab kindlasti riski,” tõdeb Sibul.

Artikkel refereeritud Buduaarist.

Kommentaarid puuduvad