Marilyn Kerro purunenud suhtest: elu oli muinasjutust väga kaugel

uudised.ee

Marilyn Kerro on Eesti nõid ja selgeltnägija, kes tunnetab vaimudega juhtunut ja seda, mida on läbi elatud. Ta arvab, et päris võimed ema vanatädilt, ning seostab võimete avaldumist lapseeas saadud pikselöögiga.

Marilyn sai laiemale üldsusele tuntuks, kui osales Venemaa telesaate "Selgeltnägijate tuleproov" 14. hooaja saates, kus ta saavutas teise koha. Võidukäe viis koju Aleksandr Šeps, kellega Marilynil oli ka suhe. 

Paraku läksid noorte teed aga ühel hetkel lahku. "Tegelikult elu ei olnud muinasjutt, see oli sellest väga kaugel. Ma ütleks, et olime Aleksandriga hingeliselt lähedasemad, kui füüsiliselt. Kui sa oled hingeliselt lähedane, aga füüsilist poolt ei ole, siis kaua koos olla ei saa," selgitab ta.

"Üks hetk saingi sellest aru, kuna minul oli suur unistus saada lapsed ja pere. Äkki mõistsin, et ilmselgelt sealt ma seda mitte kunagi ei saa, ükskõik mida see inimene mulle räägib või lubab. Siis saingi aru, et pean otsustava sammu kõrvale tegema," ütleb Kerro ja lisab, et Aleksandr on tänaseni endiselt üksi.

Artikkel refereeritud Õhtulehest.

Kommentaarid puuduvad