Mart Sander kaassaatejuhist: Brigittel on bimbo imago, mille all on kiire mõistus

uudised.ee

Veebruarikuus stardib uus TV3 eriprojekt "Duubel: Õhtune vahetus", mille raames juhivad iga nädal saadet erinevad külaliskohtunikud. Üks paar, keda varsti peagi teleekraanil näha võib, on Mart Sander ja Brigitte Susanne Hunt.

Pärast Urmas Eero Liivi ettepanekut tulla saadet juhtima Sander pikalt ei mõelnud ja valis just ise Hundi enda kaaslaseks. "Mul on ekraanil natuke selline stiil, et mõned peavad mind ebaviisakaks ja ülbeks. Seetõttu saan ma koos töötada ainult inimestega, kelle stiil on veel väljakutsuvam – ja Brigitte kahtlemata on seda," selgitas Sander.

Sander lisab, et ta ei kannata endast liiga heal arvamusel inimesi. "Brigittega on vastupidi: tal on blondi bimbo imago, mis müüb, ehkki föönisoengu all on väga terav ja kiire mõistus," tõdeb ta.

TV3 loovjuhi Urmas Eero Liivi sõnul pakub "Duubel: Õhtune vahetus" elevust nii vaatajatele kui ka tegijatele. "Eriprojekt annab tuntud inimestele võimaluse end otse-eetris saatejuhtidena proovile panna ning pakub vaatajatele rõõmu kõigele põnevale kaasa elada. Iga nädal saab olema just selle kuulsa ja armastatud paari nägu, kes saadet konkreetsel nädalal veavad. Paar toob kaasa oma ideed, teemad ja külalised, kuid lisaks sellele hakkavad külalis-staarsaatejuhid kindlasti ka päevakajalisusele reageerima. Nõnda pole imestada, kui nii mõnegi ministri või poliitiku intervjuu viib läbi tuntud muusik või meelelahutustegelane, kes seda tavaliselt kunagi ei tee. Seega on vaatenurgad ja lähenemised väga intrigeerivad ning uudsed."

Artikkel refereeritud Kroonikast.

Kommentaarid puuduvad