“Kallid kalorid” osaleja Sidni: mul ei eksisteeri sellist asja nagu unistuste kaal

uudised.ee

Kaaluteemaga on oma eluea jooksul kokkupuutunud ilmselt pea iga naine ja nii ka tunnustatud suundamudija Sidni Tomson, kes tunnistab, et pole kunagi peenike olnud. Noor naine on nüüd teadlikult alustanud ka teekonda kehapositiivsuse sõnumi levitamiseks.

„Hetkel olen tõesti isegi rahul oma kehaga. Kindlasti on mul veel pikk maa minna, et ma suudaksin 100% enesekindel oma kehas olla, aga hetkel ei ole mul sellist viha enda keha vastu nagu mul varasemalt olnud on,” räägib Sidni, kes osaleb tänavu TV3 kaalulangetussaates "Kallid kalorid".

Põhjus, miks Sidni saatesse ostustas minna, peitus karantiiniajal kogutud kaalus – lausa 20 lisakilo! „Tahan teha muutust enda jaoks ja lõpuks ometi iseennast esikohale panna.”

Sidni tunnistab ka seda, et tal ei eksisteeri sellist asja nagu unistuste kaal. „Minu jaoks ei olegi oluline see number kaalul, vaid pigem see, et ma tunneksin ennast hästi oma kehas ja ma saaksin hakkama igapäevategevustega," sõnab ta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sidni✨ (@sidniihh)

Sidni käis oma kogemusest rääkimas ka "Duubli" saates:

Vaata tõsieluseriaali "Kallid kalorid" 2. osa SIIT!

Artikkel refereeritud Naistekast.

Kommentaarid puuduvad