Liisa Pulk pesi munaga juukseid: juuksur küsis, mis omlett mul peas on 

uudised.ee

Näitleja Liisa Pulk ja laulja Kalle Sepp võtsid vastu pöörase väljakutse ja otsustasid hakata keskkonnasõbralikumateks inimesteks - Kalle Sepp ei tohtinud kuu aega autoga sõita ja Liisa Pulk pidi hakkama saama uute asjade ostmiseta.

Liisa ei tohtinud aga ühe kuu jooksul midagi uut osta. "Kui midagi oli vaja, siis pidime parandama, ise tegema, vahetama, äärmisel juhul ostma kasutatuna. See ei puudutanud toitu, aga kodukeemiat ja kehakeemiat ehk kõike, mida paneme keha peale."

Eksperiment inspireeris teda kasutama looduspäraseid vahendeid: näiteks pesi ta soodaga hambaid ja munaga juukseid. "Panin muna pähe ja oli mõnus ja toitev ja pesin selle ära, aga siis tuli välja, et ma olin läinud liiga sooja veega duši alla, nii et ma läksin õhtul teatrisse grimmi ja juuksur vaatas, et mis omlett mul peas on," meenutas näitlejatar.

Kuidas mõjutas kuuajane eksperiment asjaosaliste edaspidiseid harjumusi? "Viskan väga vähe ära toitu. Näiteks mõtlen väga läbi, mida ma ostan ja teiseks kõik jäägid kasutan ära ikkagi järgmistes toidukordades," ütles Pulk.

Kommentaarid puuduvad