88-aastane vanahärra otsib rinnakat naist: üksinda on igav olla

uudised.ee

Paidest pärit 88-aastane Aksel otsib endale kaaslast ja mehel on kindel siht silme ees – naine peab olema vanuses 70-80 ning suure rinnapartiiga. „Mina otsin kobedat naist, kes oleks ikka naisterahva moodi,“ ütleb vanahärra saates „Märgatud Eestis“.

Et naise leidmine läheks lihtsamalt, pani vanahärra maakonnalehte ka tutvumiskuulutuse koos fotoga rinnakast naisest.  „Igavuse pärast, üksinda on igav olla,“ põhjendab Aksel kuulutuse ülespanekut.

Aksel on üksinda olnud veidi üle aasta, mullu detsembris viidi tema endine elukaaslane hooldekodusse. „Hooldasin teda ja vahetasin mähkmeid kaks aastat kuni ta sinna viidi. Kui ta enam jalgu alla ei võta, siis mis ma ikka teen,“ tõdeb ta. Ka naise mõistus polevat enam selge olnud.

Naabruskonnast härra omale enda sõnul sobivat kaaslast ei leia. „Siin on kõik pensionärid. Nad on ära närtsinud, selliseid ei taha. Mina otsin ikka kobedat naist, kes oleks naisterahva moodi,“ ütleb Aksel.

Soviba naise büst peab olema kindlasti suur ja vanus piisavalt kõrge, et noori mehi eemal hoida: „Mulle meeldivad ainult rinnakad naised!”

Internetiavarustest on Aksel leidnud ka mitmeid sobilikke iluideaale ja tähendanud oma märkmikusse isegi ingliskeelsed otsingusõnad, millega meeldiva kraami üles leiab. Mees näitab Taavile naiste pilte ja sõnab: „Üks ilusam kui teine! Väga raske on valida.“ 

Elukaaslast Aksel aga ei otsi. „Kaua ma ikka veel elan. Oleks tore lihtsalt leida keegi, et poleks liiga üksik ja igav. Saaks prouaga juttu ajada või midagi,“ ütleb ta.

Tutvumiskuulutus on ajalehes olnud juba tükk aega ja vanahärrale on helistanud nii mõnedki naised, aga sobivat kaaslast pole veel leitud.


Foto: Tutvusmiskuulutus

Kommentaarid puuduvad