Eesti Laulule pääsemine tuli Pluutole üllatusena: tegime loo poolhuumoriga

uudised.ee

Eesti Laulu poolfinalistid Pluuto (Henry Orlov) ja Andrei Zevakin osalevad lauluvõistlusel looga "Wingman", mis esialgu ei olnud üldse Eesti Laulu tarbeks mõeldud.

"See lugu valmis meil Andreiga lihtsalt nii, et käisime kolm korda stuudios ja tegime mingi laulu, mis algse idee järgi pidi minema tema Youtube'i kanalile poolhuumoriga. Me läksime sööma ja üks hetk Andrei ütles, et kuule äkki saadame Eesti Laulule. Ma ütlesin, et kuule, saadame, niikuinii midagi ei juhtu," rääkis Pluuto R2 "Hommikus!".

Eesti Laulu poolfinaali pääsemine tuli talle üllatusena. "Täiesti uskumatu! Ma just lamasin voodis ja siis tuli Facebooki märguanne – klassijuhataja oli pannud klassigruppi, et juhhei, Henry, Eesti Laul! Siis hakkasid tulema kõned, et palju õnne, nii palju vaeva nähtud jne. Mõtlesin,et issand jumal, mis vaeva nähtud – paar korda käisin stuudios, jõle vaev," meenutas Pluuto oma esimesi emotsioone.

Pluuto ja Andrei Zevakin esinevad Eesti Laulu esimeses poolfinaalis, 18. veebruaril.

Kommentaarid puuduvad