Helen Randmets: olen see tüüp, kes peab saama Eurovisioonile, muidu suren

uudised.ee

Tänavuste Eesti Laulu poolfinalistide hulka kuulub ka endine Nexuse liige Helen Randmets, kes on jäänud neli korda poolfinaali ukse taha. „Sel aastal püüan võtta tasa ja targu. Muidugi on mul oma soovid ja mõtted, aga ma ei julge neid kõvasti välja hüüda, sest pärast olen jälle põlvili maas.“

Potentsiaalse õidu peale hetkel Helen veel mõelda ei julge, sest sai eelmisel aastal valusa kogemuse osaliseks. „Kui sain teada, et ma ei pääsenud 24 hulka, elasin seda sisemiselt ikkagi natuke läbi. See tõi mind uuesti maa peale. Heast loost ei piisa – kui žüriil on 20 poplugu järjest ja sina oled kuskil vahel, ei tõuse sa lihtsalt esile.“

Helen on siiski väga suur Eurovisioni fänn. „Olen see tüüp, et pean saama Eurovisionile, muidu suren. Igal aastal on seal küll osa numbreid veidrad, aga mõtlen, et ju see riik siis valis selle ja püüan mõistev olla. Olen kaks eelnevat aastat olnud ka „Eesti laulul“ vabatahtlik, kuna mulle nii meeldib see melu. See on nagu omaette maailm,“ räägib ta.

Artikkel refereeritud Õhtulehest.

Tänavuste Eesti Laulu poolfinalistide hulka kuulub ka endine Nexuse liige Helen Randmets, kes on jäänud neli korda poolfinaali ukse taha. „Sel aastal püüan võtta tasa ja targu. Muidugi on mul oma soovid ja mõtted, aga ma ei julge neid kõvasti välja hüüda, sest pärast olen jälle põlvili maas.“

Potentsiaalse õidu peale hetkel Helen veel mõelda ei julge, sest sai eelmisel aastal valusa kogemuse osaliseks. „Kui sain teada, et ma ei pääsenud 24 hulka, elasin seda sisemiselt ikkagi natuke läbi. See tõi mind uuesti maa peale. Heast loost ei piisa – kui žüriil on 20 poplugu järjest ja sina oled kuskil vahel, ei tõuse sa lihtsalt esile.“

Helen on siiski väga suur Eurovisioni fänn. „Olen see tüüp, et pean saama Eurovisionile, muidu suren. Igal aastal on seal küll osa numbreid veidrad, aga mõtlen, et ju see riik siis valis selle ja püüan mõistev olla. Olen kaks eelnevat aastat olnud ka „Eesti laulul“ vabatahtlik, kuna mulle nii meeldib see melu. See on nagu omaette maailm,“ räägib ta.

Artikkel refereeritud Õhtulehest.

Kommentaarid puuduvad