Marilyn Kerro suhtest Aleksandr Šepsiga: tegelik elu ei olnud muinasjutt

uudised.ee

Selgeltnägija Marilyn Kerro kohtus Venemaa “Selgeltnägijate tuleproovi” saates Aleksandr Šeps​iga, kes röövis Marilynilt südame. Noorte suhtele sai saatuslikuks üks tõsine probleem. 

“Tegelik elu ei olnud muinasjutt, see oli sellest väga kaugel. Kui sa oled hingeliselt lähedane, aga füüsilist poolt ei ole, siis kaua koos olla ei saa. Kuna minul oli suur unistus saada lapsed ja pere, siis saingi aru, et pean selle sammu kõrvale tegema,” rääkis Kerro. 

Selgeltnägija lootis, et olukord paraneb: “olin lihtne maatüdruk ja tundsin tõelist armastust. Arvan, et ka tema armastas mind mingil määral, aga ta ei suutnud pühendada ennast mulle kui mees. Lootsin, et äkki olen nii võimas, et suudan isegi energeetikaid muutma hakata.”

Elu Venemaal ei teinud õnnelikuks. “Oleksin võinud seda muinasjuttu edasi kedrata Šepsi kõrval aastaid, aga sain aru, et see ei ole minu elu. Ma ei taha elada võltselu. Olin kurb ja üksik. Ühel hetkel sain aru, et olen pigem vaesem, aga õnnelik, kui rikas ja õnnetu,” lisas Kerro. 

 

Artikkel refereeritud Õhtulehest.

Kommentaarid puuduvad