Püksid maha! Strippar Justin Leo kolis Austraaliast Eestisse: ma tahan näidata, mis on tõeline meelelahutus

uudised.ee

TikTokis kohtunud Austraaliast pärit strippar Justin Leo ja eestlannast blogija Triinu-Liis kohtusid viimaks möödunud aastal, kui noormees armastuse nimel Eestisse kolis. Nüüd tahab ta näidata, mida sedasorti meelelahutus tegelikult endast kujutab.

Justin on Austraaliast pärit meelelahutaja: täpsemalt on ta spetsialiseerunud striptiisi erialale. Tema ja tema eestlannast kallima Triinu-Liisi teekond sai alguse populaarsel sotsiaalmeediaplatvormil TikTok, kus noored üksteist leidsid ja ühiselt koos videosid hakkasid tegema. Pärast kuudepikkust distantsilt kestnud suhet said noored lõpuks kokku, kui Justin Eestisse lendas ja siia ka jääda otsustas.

Tänaseks on noorte suhe endiselt tugev: Justin tegeleb aktiivselt striptiisi ja show'de pakkumisega ning Triinu-Liis toetab teda igakülgselt. Viimati käis ta isegi ühel tema etendusel kohal pildistamas ning filmimas. "Mulle meeldib teda näha rõõmsana ja ma ei pane teiste naiste iharaid pilke pahaks. See on tema töö ja eks ta on kena mees ka," selgitab Triinu-Liis. 

Mõlemal noorel on oma sotsiaalmeediakontodel ohtralt jälgijaid ja üks andunud fänn kirjutas neist isegi laulu. Kui Justin oma elukutsest räägib, tutvustab ta ka oma erinevaid etendustel kasutatavaid aksessuaare: kohvrisse kuuluvad näiteks jalast rebitavad püksid, käerauad jne. 

Justini sõnul on ta oma koreograafia peamiselt ise selgeks õppinud, ent mõned nipid ja trikid on ta kõrva taha pannud ka oma ala ekspertidelt. Siinkohal toob ta näiteks kuulsa Austraalia strippariterühmituse nagu Thunder From Down Under. "Õppisin neilt väga palju ja mulle meeldis vaadata, kuidas rahvas nende peale hullus ning milline oli kogu meeleolu," kirjeldab Justin ühte nende etendust. 

Praegu saab Justinit tellida striptiisi tegema kõiksugu erinevatele üritustele, olgu selleks siis sünnipäev, tüdrukuteõhtu või mõni muu tore sündmus. Sõltuvalt show pikkusest oleneb ka hind, mis reeglina algab 200 eurost. "Mulle meeldib, kui ma enne esinemist teada saan, mis üritusega tegu on, sest mulle tihti ei räägita seda. Tahan oma kliente tundma õppida ja saada aimu, mis olukord on," räägib Justin, kuidas ta oma etendustele vürtsi lisab.

Justin tahab väga Eestile näidata, milline on üks tõeline meelelahutus ja loodab siin oma kirega jätkata.

[embed]http://www.tv3play.ee/play/11369553[/embed]

Kommentaarid puuduvad