Heelia Sillamaa emaks olemise rõõmudest: esimesed nädalad olid sürreaalsed

uudised.ee

Telenägu Heelia Sillamaa, kelle perre sündis hiljuti pisipoeg Paul, ostis koos oma kaaslasega uue korteri Viljandisse. Muuhulgas tunnistab Heelia, et esimesed nädalad emarollis olid sürreaalsed.

Heelia kirjeldab, kuidas alguses valmistas talle öösiti ärkamine kõige rohkem raskusi. „Silma tikkusid nii õnne-, saamatuse-  kui ka hirmupisarad. Õnneks on mu kõrval aga suurepärane elukaaslane, kes on mulle uskumatult suureks toeks,“ kirjeldab ta emaks olemise rõõme. 

Heelia sõnul on tema poeg Paul on unistuste laps – muudkui naeratab ja laliseb päevad otsa ja nutab harva. „Kui teaks, et teised lapsed tulevad sama rahulikud, teeks kohe kolm tükki järjest, aga ega välk kaks korda samasse kohta löö ja eks on meil veel vara rõõmustada,” nendib ta.

Artikkel refereeritud Õhtulehest.

Kommentaarid puuduvad