Hirmkallis kütteseade ei tööta! Üksikema vaevleb koos nelja lapsega külma käes

uudised.ee

"Sotid selgeks" on seekord külas nelja lapse emal, kes peab vigase küttesüsteemi tõttu külma tuba kannatama.

Virtsu lähedal Vatla külas elab nelja lapse ema Kristina, keda vaevab külm tuba ja üüratud küttearved. Korterisse sai küll korralik küttesüsteem loodud, kuid selgus, et see ei tööta ja ajab suitsu sisse. Tootja aga vastutust võtta ei taha. Nii ei jää Kristinal muud üle kui toad soojaks saada õliradikatega, mis pole sugugi odav lõbu.

"Sotid selgeks" täispikk episood on järelvaadatav TV3Play's!

“Sotid selgeks” on seekord külas nelja lapse emal, kes peab vigase küttesüsteemi tõttu külma tuba kannatama.

Virtsu lähedal Vatla külas elab nelja lapse ema Kristina, keda vaevab külm tuba ja üüratud küttearved. Korterisse sai küll korralik küttesüsteem loodud, kuid selgus, et see ei tööta ja ajab suitsu sisse. Tootja aga vastutust võtta ei taha. Nii ei jää Kristinal muud üle kui toad soojaks saada õliradikatega, mis pole sugugi odav lõbu.

“Sotid selgeks” täispikk episood on järelvaadatav TV3Play’s!

Kommentaarid puuduvad