Jüri Pootsmanni eurolugu peetakse favoriidiks: ma ei taha sellest midagi kuulda!

uudised.ee

„Mul võttis natuke hinge kinni, kui vaatasin, kellega ma ühes poolfinaalis olen. Raskeks läheb, aga konkurents paneb rohkem pingutama ja inimesed näevad oma esitusega vaeva, et teiste hulgast silma paista,“ räägib „Eesti laulul“ osalev Jüri Pootsmann.

Jüri eesmärk on teha võimalikult hea esitus ja selleks on ta ka palju harjutanud. „Kuna see pole kõige kergem lugu, mida otse esitada, on ülioluline, et kõik oleks enne paigas. See on suur väljakutse, aga tahame, et esitus oleks pildiliselt, kõlaliselt ja heliliselt väga hea,“ räägib ta.

Jüri lugu peetakse tänavu isegi üheks favoriidiks. „See paneb tegelikult jubedalt pinged peale ja ma ei taha sellest midagi kuulda. See paneb artisti natuke lolli olukorda ja võtab fookuse ära. Tahan, et see oleks täielikult minu esitusel,“ ütleb Jüri. „Aga muidugi olen üllatunud ja tänu on südames. Äge, et nii arvatakse.“

Artikkel refereeritud Õhtulehest.

„Mul võttis natuke hinge kinni, kui vaatasin, kellega ma ühes poolfinaalis olen. Raskeks läheb, aga konkurents paneb rohkem pingutama ja inimesed näevad oma esitusega vaeva, et teiste hulgast silma paista,“ räägib „Eesti laulul“ osalev Jüri Pootsmann.

Jüri eesmärk on teha võimalikult hea esitus ja selleks on ta ka palju harjutanud. „Kuna see pole kõige kergem lugu, mida otse esitada, on ülioluline, et kõik oleks enne paigas. See on suur väljakutse, aga tahame, et esitus oleks pildiliselt, kõlaliselt ja heliliselt väga hea,“ räägib ta.

Jüri lugu peetakse tänavu isegi üheks favoriidiks. „See paneb tegelikult jubedalt pinged peale ja ma ei taha sellest midagi kuulda. See paneb artisti natuke lolli olukorda ja võtab fookuse ära. Tahan, et see oleks täielikult minu esitusel,“ ütleb Jüri. „Aga muidugi olen üllatunud ja tänu on südames. Äge, et nii arvatakse.“

Artikkel refereeritud Õhtulehest.

Kommentaarid puuduvad