Peagi sünnitav Sandra Vabarna: rasedus on viinud kaine mõistuse ja tegutsemise

uudised.ee

Peagi sünnitav Sandra Vabarna avaldab enda Instagramis, et rasedus on viinu tema kaine mõistuse ja tegutsemisvõime. Muuhulgas on tema viimased isud, tujud ja motivatsioonipuudus mõjunud talle šokeerivalt. 

“Ja ongi käes see aeg, kus rasedus on viinud ka minu kaine mõistuse ja tegutsemise!” lausub Vabarna alustuseks, lisades, et siiani suutis ta kontrollida, mida sööb ja tegi isegi regulaarselt trenni, aga viimastel päevadel on sellega raskusi tekkinud.

“Alguses olin veidi löödud…aga siis otsustasin olla enda vastu leebe!” jätkab ta. Vabarna sõnul kasvatab tema keha ühte inimest ja valmistab ette uut elu ja samal ajal on üks teine väike inimene, kes tahab samamoodi tähelepanu ja hoolimist. Seega on nemad tema prioriteedid.

“Otsustasin, et ma ei hakka ajama ennast stressi ja piitsutama nende asjade pärast, mida ma hetkel ei suuda ja ei saa teha. Või kui ma söön kõik ära, mis teele satub! Keskendun hetkel nendele asjadele, mida ma saan ja suudan teha! Aga loomulikult ei lase ma kõikidel headel harjumustel ja muutustel lihtsalt minna! Proovin homme olla jälle natuke parem!” proovib Sandra end liialt mitte piitsutada.

Kommentaarid puuduvad