Aasta muusikaajakirjanik Bert Järvet: kui tööd peab palju tegema, siis teen juba midagi, mis meeldib

uudised.ee

Juba teist korda aasta muusikaajakirjaniku tiitli pälvinud Raadio 2 saatejuht Bert Järvet ütleb, et polegi elus päris tööd teinud, kui välja arvata need kaks nädalat, mil ta 14-aastaselt ehitusel rassis.

17aastaselt liitus Bert bändiga Nevesis, mis läks kiiresti lendu ja mida mõni pidas lausa Eesti roki päästjaks. Iga nädalavahetus toimusid mängud ja sisuliselt oli Bert koolipoisina professionaalne muusik.

20ndate algusesse jäävad ka tegemised KUMA raadios. "Arvan, et mul on tavaline ja hea kasvatus. Mind õpetati mõistma raha väärtust ja seda, et pead oskama ise vahendeid leida. Kuigi ma ei arva, et selles väga hea olen. Seda taipasin küll, et kui tööd peab palju tegema, siis teen juba midagi, mis meeldib."

Kaks aastat järjest on Bert Eesti muusika ettevõtlusauhindadel pälvinud aasta muusikaajakirjaniku tiitli. "Arvasin, et minu nomineerimine oli formaalsus, aga võites olin väga õnnelik. Kui paned hoole ja armastusega, siis on ikka tore, kui su pingutusi märgatakse," lausub ta.

Refereeritud Naistelehest.

Kommentaarid puuduvad