Eestimaa uhkus! Heasüdamlik Priit toob igal aastal lastele jõulurõõmu

Seitsmesed

Priitu jagub igale poole. Töid ja tegevusi on tal nii palju, et võiks vabalt teistelegi jagada. Kuid aasta kõige tähtsam aeg on talle alati jõulud, sest siis tuleb aidata Jõuluvana Preedikul ümbruskonna lasteni jõuda.

„Eestimaa uhkuse“ tänugala Ingrid Teesalu ja Mart Mardisalu juhtimisel jõuab TV3 vaatajateni 21. veebruaril. Galal tunnustatakse lihtsaid inimesi, kes kangelaslike ja õilsate tegude või suure südame ja ettevõtlikkusega on meile kõigile eeskujuks. Olgu nad siis väikesed või suured elupäästjad, nõrgemate kaitsjad, heategijad, innustavad külasädemed – inimesed, kes väärivad tänu, sest on teinud rohkem, kui neilt oodata oskaks.

Priitu jagub igale poole. Töid ja tegevusi on tal nii palju, et võiks vabalt teistelegi jagada. Kuid aasta kõige tähtsam aeg on talle alati jõulud, sest siis tuleb aidata Jõuluvana Preedikul ümbruskonna lasteni jõuda.

„Eestimaa uhkuse“ tänugala Ingrid Teesalu ja Mart Mardisalu juhtimisel jõuab TV3 vaatajateni 21. veebruaril. Galal tunnustatakse lihtsaid inimesi, kes kangelaslike ja õilsate tegude või suure südame ja ettevõtlikkusega on meile kõigile eeskujuks. Olgu nad siis väikesed või suured elupäästjad, nõrgemate kaitsjad, heategijad, innustavad külasädemed – inimesed, kes väärivad tänu, sest on teinud rohkem, kui neilt oodata oskaks.

Kommentaarid puuduvad