Paastupäev lööb kalorisaate Ade rivist välja! Ade: see ei ole minu mõistuse piires

uudised.ee

Tõsielusaate "Kallid kalorid" seekordses episoodis lõid lained pea peal kokku koduperenaisel Adel, kes paastupäeva eksperimendist kuuldes endast välja läks, nuttis ja end vannituppa lukustas. Tema hinnangul on paastumine mõistusevastane ja tema sellega nõus ei ole.

Orgu sõnul ei juhtu aga terve inimesega midagi, kui ta 12-24 tundi söömata on ja tarbib vaid vett ning taimeteed. Vastupidi, paastupäev mõjub seedesüsteemile puhastavalt ja muudab pea selgemaks. 

Ilmselt oli Ade reaktsioon tingitud hommikusest näljatundest, sest juba pärastlõunal kui külastati Energiatalu taimekasvatust, oli Ade heas tujus ja nautis väga uusi teadmisi erinevatest ravimtaimedest.

"Kallid kalorid" on eetris täna õhtul kell 21.30 TV3s!

Tõsielusaate “Kallid kalorid” seekordses episoodis lõid lained pea peal kokku koduperenaisel Adel, kes paastupäeva eksperimendist kuuldes endast välja läks, nuttis ja end vannituppa lukustas. Tema hinnangul on paastumine mõistusevastane ja tema sellega nõus ei ole.

Orgu sõnul ei juhtu aga terve inimesega midagi, kui ta 12-24 tundi söömata on ja tarbib vaid vett ning taimeteed. Vastupidi, paastupäev mõjub seedesüsteemile puhastavalt ja muudab pea selgemaks. 

Ilmselt oli Ade reaktsioon tingitud hommikusest näljatundest, sest juba pärastlõunal kui külastati Energiatalu taimekasvatust, oli Ade heas tujus ja nautis väga uusi teadmisi erinevatest ravimtaimedest.

“Kallid kalorid” on eetris täna õhtul kell 21.30 TV3s!

Kommentaarid puuduvad