Tanja oma Eurovisiooni kogemusest: pool aastat teed tööd ja näed vaeva, et kolm minutit esineda

uudised.ee

Tänavune "Eesti laulu" poolfinalist Tanja Mihhailova-Saar meenutab rõõmuga 2014. aastat kui ta Eestit esimest korda Eurovisioonil esindamas käis.

Tanja tunnistab, et otsus seekord „Eesti laulul“ osaleda ei tulnud kergelt, sest ta teab, et konkurss võtab kõvasti aega ja ressurssi – nii rahalist kui ka vaimset. „Kuna olen Eurovisiooni kogemuse juba saanud, mõtlesin kõik plussid ja miinused läbi,“ sõnab Tanja, et eelmine kogemus võttis ta väga läbi. „Pool aastat teed tööd ja näed vaeva, et kolm minutit esineda.“

Tanja - Best night ever

Eurovisioonil kohapeal olla oli Tanja sõnul väga äge. „Olin õudselt õnnelik, et sain näha köögipoolt. Kolm minutit laval oli kõige väiksem osa sellest, mis seal toimus,“ meenutab ta. Ka laval olles ei suutnud ta kõike hoomata. „Meil oli nii raske koreograafia, et ma ei jõudnud kuskile vaadata. Teadsin vaid, mis hetkel, mis kaamerasse vaatama peab. Kuulsin ainult inimeste röökimist, mis oli väga äge. Ja nägin vaid lippe.

Tanja - Amazing

Refereeritud Õhtulehest.

Kommentaarid puuduvad