Teele kogemus elust enesest! Just selline paastumine mõjub tervisele laastavalt

uudised.ee

Tõsielusaate “Kallid kalorid” seekordses episoodis katsetavad osalised paastumist. Ade ja Tarmo väljendavad selgelt, et nemad seesuguse eksperimendi üle rõõmu ei tunne, kuid teised lähevad asjaga kaasa. Teele teatab, et on paastumisega ka varasemalt kokku puutunud kui paastus kümme päeva tarbides ainult vett. Tookord mõjus see kehale šokina, sest paastuperiood lõppes McDonaldsis. Teele näide on Orgu hinnangul täpselt selline lähenemine, mida keegi oma kehale teha ei tohiks.

Tõsielusaate “Kallid kalorid” seekordses episoodis katsetavad osalised paastumist. Ade ja Tarmo väljendavad selgelt, et nemad seesuguse eksperimendi üle rõõmu ei tunne, kuid teised lähevad asjaga kaasa. Teele teatab, et on paastumisega ka varasemalt kokku puutunud kui paastus kümme päeva tarbides ainult vett. Tookord mõjus see kehale šokina, sest paastuperiood lõppes McDonaldsis. Teele näide on Orgu hinnangul täpselt selline lähenemine, mida keegi oma kehale teha ei tohiks.

Kommentaarid puuduvad