Barack ja Michelle Obama toovad Netflixi uue lasteseriaali

uudised.ee

Kevadel linastub Netflixis uus lastesari “Waffles + Mochi”, mille produtsendid on Barack ja Michelle Obama.

“Meil on teile suur uudis! Olen selle kallal töötanud juba mõnda aega ja ma olen nii põnevil, et saan lõpuks teile sellest kõigest rääkida. Lubage mul tutvustada kahte uut sõpra: nende nimed on Waffles ja Mochi. 16. märtsil käivitame veebiplatvormil Netflix uue lastesaate “Waffles + Mochi”. See kõik on seotud hea toiduga: selle avastamine, küpsetamine ja muidugi söömine. Need kaks viivad meid seiklustele üle kogu maailma, et uurida uusi koostisosi ja proovida uusi retsepte. Lastele meeldib see, aga ma tean, et ka täiskasvanud saavad palju naerda – ja mõningaid näpunäited köögi jaoks,” kirjutas Michelle oma postituses.

“Paljuski on see minu endise töö jätk, et toetada laste tervist presidendiprouana – ja ausalt öeldes soovin, et selline programm oleks olnud juba siis, kui mu tüdrukud olid nooremad. Ma tean ka, et see on nii paljude perede jaoks keeruline aeg, ja ma loodan, et see veetlev saade võib tuua kogu maailma kodudesse natuke valgust ja naeru,” lisas ta.

Kommentaarid puuduvad