Feng shui spetsialist hoiatab, et metallpühvli aastal läheb kõik seoses tööga veel raskemaks

uudised.ee

Hiina kalendri järgi algab täna metallpühvli aasta ja feng shui spetsialisti Siret Seedri sõnul see tööellu midagi head ei too – töö otsimine ja leidmine läheb veel raskemaks ning majanduslik heaolu kannatab. Rahval nagu raha on, aga seda ei toodeta juurde. Vaata lähemalt videost.

"Kuidas metallpühvli aastal õnn majja tuua?" juba täna kell 20.30 TV3s!

Hiina kalendri järgi algab täna metallpühvli aasta ja feng shui spetsialisti Siret Seedri sõnul see tööellu midagi head ei too – töö otsimine ja leidmine läheb veel raskemaks ning majanduslik heaolu kannatab. Rahval nagu raha on, aga seda ei toodeta juurde. Vaata lähemalt videost.

“Kuidas metallpühvli aastal õnn majja tuua?” juba täna kell 20.30 TV3s!

Kommentaarid puuduvad