Helen Kõpp müüb alastifotosid: Jumal kutsus mind seda tegema

uudised.ee

Mullu jõulukuul kirikus kihlunud tõsielustaar ja blogija Helen Kõpp ning Edgar Vennikas ei leia, et usk jumalasse ja iharate paarifotode müük OnlyFansis oleks omavahel vastuolus. „Jumal ega kirik pole vastu täiskasvanute erootikale,“ hindab Helen.

Paarike usub, et jumal suisa soosib nende seksfotosid. „Kõrgema jõu ehk jumala uskumine tähendab, et sa pead olema heatahtlik, elama hästi ja tegema seda, mis sind õnnelikuks teeb. Me elame nii, et teeme nii ennast kui võib-olla ka teisi õnnelikuks, seega läheb kõik kokku sellega, mida kirik räägib,“ selgitab Helen.

Tema sõnul tekkiski esimest korda kihk OnlyFansi fotosid laadida pärast kirikuskäiku. „Mul oli hästi suur sisetunne, et ma pean sinna konto tegema. Jumal kutsus mind seda tegema.“

Artikkel refereeritud Õhtulehest.

Kommentaarid puuduvad