Ka väiksed võidud toovad rõõmu! Liis Lusmäge tabas esmakordselt lotoõnn

uudised.ee

Liis Lusmägi jagas Star FM hommikuprogrammis põnevaid uudised: nimelt võitis ta elus esimest korda lotoga ja kohe nii palju, et saab viia kaassaatejuhid Pille ja Andrese lõunasöögile. 

Eile õhtul oli teleetris “Suur lotokolmapäev”, peale mida laekus Liisile rõõmusõnumeid kuulutav email. Pille pööritas uudise peale silmi, sest tõenäoliselt oli võidetud summa siiski pigem väike. “Minu jaoks oli see nii tähtis! Ma ei mäleta, et ma kunagi varem oleksin võitnud,” hõiskas Liis. 

Liis aga kutsus kaassaatejuhi seepeale lõunale ja lubas isegi gin&tonic kokteili arvele lisada. Andresele lubas ta tassi kohvi ja pirukat. Selgus, et Liis võitis 21 eurot ja 20 senti, nii et raha jääb üle temale endalegi. 

Liis tunnistab, et avas võidust teavitava emaili alles esmakordselt stuudios koos teistega ja polnud jõudnud veel oma perelegi sellest rääkida. “Muidugi ma rõõmustan siiralt – 21 eurot! See on suur summa,” lisab ta.

Kuula hommikuprogrammi järele SIIT!

 

Kommentaarid puuduvad