Kas Pitsa on uus kuum Eesti poistebänd? Reket: nii heaks kui Backstreet Boys ei saa me kunagi, aga me sihime sinna

uudised.ee

Äsja debüütalbumi "calzone" avaldanud kohaliku räpiskeene supergrupp Pitsa käis külas raadios Power Hit Radio saates New Music Friday, kus tunnistati ausalt oma kooliaja patte, räägiti eesmärkidest seoses uue albumiga ja avaldati kuldreegel, kuidas saada kuulsaks.

Pitsa liige Kohver kasutab raadioeetrit esmalt üllal eesmärgil ja teatab, et kahetseb väga, et on öelnud oma kooliõele halvasti. "Ma väga tahaks vabandada, aga ma ei tea kes ta on," ütleb Kohver, et kahjuks oma kooliõe nime ei mäleta. Küll aga kutsub räppar kõiki üles, mitte oma koolikaaslasi kiusama. Külalissaatejuhi rollis on seekord Tuuli Rand, kes on üllatunud, et Kohver neiu nime ei mäleta. Selle peale vastab Kohver, et see oli keskkool. "Ma olin 10. klassis täielik debiil," tunnistab mees, et tal on sellepärast väga kahju.

Pitsasse kuuluvad Reket, Kohver (5MIINUST) ja boipepperoni, mis teeb neist hurmava poistebändi. Kas tegemist võib olla uue Eesti Backstreet Boys'iga? Reketi sõnul ei saa nad nii heaks kui Backstreet Boys kunagi. "Aga me sihime sinna," ütleb ta. "Meil on kõik esindatud - pikk, paks ja väike," lisab Kohver naljatledes, et neil on erinevaid vorme.

Muuhulgas avaldab Kohver kaks viisi, kuidas saada tänasel päeval kuulsaks. "Esiteks, teed midagi, mida veel pole tehtud ja teiseks, teed midagi, mida juba tehakse, aga teed seda kõvasti paremaks!"

Kuldsed sõnad!

Kuula täispikka intervjuud Power Hit Radio kodulehelt.

5. veebruaril ilmus kohaliku muusikamaastiku värskeima supergrupi Pitsa debüütalbm „calzone“. Kauamängiv ilmus digitaalselt ja füüsiliselt limiteeritud pitsa-kujulise piltvinüülina ning sellelt leiab 12 lugu, millest 4 on juba videosinglitena ilmunud – „EOS“, „Tahmanägu“, „avokaado (leidsin ta)“ ja „Kuulsaks“. Pitsa-bänd formuleeriti kõigest viis kuud tagasi ja selle moodustavad kohver, Reket ja boipepperoni. Nende poolt kirjutatud ja produtseeritud kõik lood, külalistena leiab albumilt Genka ja Maiani.

Kuula uut albumit Spotify'st:

Kommentaarid puuduvad