Daniel Levi sai lapsepõlves hirmsa kogemuse osaliseks: Vikatimees ajas meid taga!

uudised.ee

Sky.ee taskuhäälingus Hirmocast oli külas noor muusik ja kahe lapse isa Daniel Levi Viinalass. Olles nii Eesti kui USA juurtega, tuli jutuks noormehe elu nii siin kui sealpool lompi.

Oma esimestest Eestis elatud aastatest mäletab Daniel üht hirmsat seika: “Elasime Annelinnas, mis on siis justkui Tartu Lasnamägi. Kõrged üheksakordsed majad ja me mängisime kellegi aias poistega palli ja järsku tuleb mingi mees mind taga ajama.”

“Mitte lihtsalt taga ajama, vaid tal oli vikat käes,” kirjeldas Daniel. “Vikatimees ajas meid taga mööda Annelinna majasid ja kõigi teiste poiste jaoks oli see kuidagi normaalne ja nad ei kartnud, aga minu jaoks see ei ole normaalne. Mõtlesin, et peaksime seda kuidagi tõsisemalt võtma, aga nende jaoks oli see jube naljakas.”

“Sain siin selles mõttes korraliku kooli, et kõigepealt said Vene roppused selgeks, siis Eesti roppused selgeks, siis võib-olla “tere” või “aitäh”. Sellises järjekorras käisid seal Annelinnas need asjad,” naeris ta. 

Vaata lähemalt portaalist sky.ee

Kommentaarid puuduvad