Grete Kuld ilmatüdruku aegadest: mulle tundub, et see oli kuidagi teine elu

uudised.ee

R2 iganädalases raadiosaates "Röster" käis külas tänavune Eesti Laulu saatejuht ja näitleja Grete Kuld, kellega tehti juttu tema karjäärist laulja ja näitlejana. Muuhulgas ka sellest, milline oli tema ilmatüdruku karjäär.

"See oli hästi tore aeg. Ilus noorusaeg. Mulle tundub, et see oli kuidagi teine elu. See oli nii ammu, et see on mingisugune teine elu," tunnistab Kuld avameelselt.

"Enamus ilmateateid läksid eetrisse rannast, olenemata sellest, kas oli bikiiniilm või mitte," räägib Kuld, lisades: "Vahel mind saadeti paar korda ka tagasi ja küsiti, miks sa bikiine kaasa ei võtnud, et meil pole siin mingisugust kleidiga esinemist. Ja kuigi polnud mingit rannailma paar korda, tegin ikkagi teadustamise ära ja nii oli."

Kuula täispikka saadet!

Kommentaarid puuduvad