Isutekitaja! Meenuta, millised nägid välja “Naabrist parem” eelmise hooaja naabrite konteinerid

uudised.ee

Ehitussaade “Naabrist parem” tuleb ka sel kevadhooajal ning hetkel otsitakse aktiivselt saatesse osalejaid. Vaata meeleolukat galeriid möödunud aasta osalejatest, kui neli vaprat võistkonda ehitasid Ülemiste City ajaloolises angaaris merekonteineritesse oma unistuste maju, mille kujundamisel seadsid piire vaid fantaasia ja füüsika.
 

1. Rändurpere Mari-Anne ja Eero (võitjapaar)

2. Kamraadid Aare ja Urmas

3. Superemad Käthlin ja Käthriin

4. Noored hygge-fännid Marleen ja Kristjan

“Naabrist parem” 9. hooaeg stardib juba õige pea. Saatesarja toimetaja Kertu Loide sõnul oodatakse uuelt hooajalt veelgi lennukamaid ja fantaasiarikkamaid ideid. „Kui eelmisel hooajal said osalejad katsetada ja saatetiim esimest korda lähedalt näha, kui vingeid maju on konteineritest võimalik teha, siis seekord oskame juba oodata eriti kavalaid lahendusi. Oleme ikka naabritele öelnud, et vaatajate südamete võitmise valemis on suur osa ideedel, mis paistavad hästi silma. Eriti äge on, kui need on valminud iseenda käsitööna. Samuti loodame, et uue hooaja naabrid on taaskasutuse fännid,“ rääkis ta. 

Igal juhul tasub pingutada, et ehitis kerkiks naabrite omast uhkem, sest rahva valitud võitja saab maja koos sisustusega endale ning võib selle viia täpselt sinna, kuhu see mõeldud on.  

LISAINFO ja ANKEET on leitav SIIT!

Kommentaarid puuduvad