Jürgen Pärnsalu nakatus koroonaviirusesse: see on tohutult ebameeldiv!

uudised.ee

Star FM hommikuprogramm võttis ühendust kaaskolleegi Jürgen Pärnsaluga, kes viibib parasjagu positiivse koroonatesti tõttu kodus eneseisolatsioonis. “Tänane esimene hommik oli selline tunne, et helgemaks on läinud,” naerab Jürgen, ent lisab, et vaimses tervises seda veel siiski ei väljendu.

“On olnud hästi ebameeldiv kogu see isolatsioon. Esimesed päevad kere valutas, magada ei saanud ja pidin võtma valuvaigisteid, et öö mööda saata. Pea oli paks ja selline tunne, nagu oleks kõrge palavik, kuigi palavikku ei olnud. Rammestus ja kerge väsimus, hästi ebameeldiv olek,” kirjeldab Jürgen isolatsiooniperioodi.

Jürgen on ka oma maitse- ja haistmismeeli testinud, millest kumbki pole päris ära kadunud, aga need ei ole õiged. “Majonees ei maitse nagu majonees! Lõpuni ei ole need ära kadunud, aga pole nagu õige,” lisab ta.

Liis Lusmägi uuris, kas Jürgen tunneb end nüüd ka kergendatult, et õudne viirus läbipõetud on. “Sellel hetkel, kui sa seda põed, siis sa küll ei mõtle, et oh jess, nüüd ma põen selle läbi, sest sa ei näe ega tunne, kui pikalt see võib kesta. Ma ei soovita kellelegi, et põdege läbi ja siis on hästi. See on tohutult ebameeldiv!” vastas Jürgen.

Kuula hommikuprogrammi järele siit!

 

Kommentaarid puuduvad