Amanda Hermiinest saab Lumi-Lee: Kadri Rämmeld ja Elina Reinold on suureks eeskujuks!

uudised.ee

Juba kevadel jõuab TV3 eetrisse kodumaise krimikomöödia 25.hooaeg, kus seekord teeb kaasa täiesti uus peategelane. Nimelt on Kadri Rämmeldi ja Elina Reinoldi kõrval kaasa löömas Piret Kalda tütar Amanda Hermiine Künnapas, kelle kehastada on noor ja värvikas Lumi-Lee. 

Amanda Hermiine eelmine suurem teleseriaalis osalemise kogemus oli "Padjaklubis", kus suurem osa tiimikaaslasi olid vanuselt talle lähemal. Seetõttu tundis noor neiu hirmu, et äkki seekord ei leia meeskonnaga vabal ajal nii palju ühist keelt või ei tunne ennast ehk nii vabalt. "Õnneks ei leidnud see eelarvamus mitte mingit kinnitust. Kõige suuremaks üllatuseks ongi see, kui hästi me läbi saame ja kui kiiresti on mind meeskonna poolt omaks võetud. Õnneks ei puudu töö kõrvalt ka huumor, sest nalja peab ka saama!"

Kaasnäitlejad Kadri Rämmeld ja Elina Reinold on ühtlasi suureks eeskujuks professionaalsuse poolest. "See tähendab seda, et kui ollakse valmis filmima, siis ka näitleja on valmis andma endast kõik, et kogu asi saaks hästi tehtud. Lisaks ka veel loosse süvenemine ja selle analüüsimine - mitte midagi ei tehta ülejala, vaid kõik peab olema läbi mõeldud ja paigas," selgitab Amanda Hermiine.

"Kättemaksukontor" on läbi aegade olnud üks menukamaid seriaale laste ja noorte seas, ent Amanda Hermiine polegi kunagi otseselt saate suur fänn olnud. "Muidugi olin seriaali tegelastega enam-vähem kursis. Soov KMK liituda seisis professionaalses huvis. Kui peaksin valima lemmik tegelase, siis see oleks algusajast tuntud Frida," tõdeb ta.

 

Kommentaarid puuduvad